29/08/2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με Θέμα: «Τη συνέχιση της λειτουργίας όλων των Τομέων και Ειδικοτήτων στο ΕΠΑ.Λ Μαντουδίου, ζητά η κυρία Περλεπέ».

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε ως Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας, το αίτημα του Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης -Αγίας Άννας, να συνεχιστεί η λειτουργία των Τομέων και των Ειδικοτήτων που υπάρχουν στο Επαγγελματικό Λύκειο Μαντουδίου, ανεξάρτητα από τον ελάχιστο αριθμό μαθητών που θέτει η απόφαση 82029/Γ2 ΦΕΚ 1644/22-07-2011 τ. Β΄, της αρμόδιας Υφυπουργού Παιδείας.
 
Όπως αναφέρει η κυρία Περλεπέ, το μοναδικό αυτό στην περιοχή Επαγγελματικό Λύκειο είναι άριστα εξοπλισμένο και η λειτουργία του, είναι τεράστιας σημασίας για τα παιδιά της περιοχής που μαστίζεται από την ανεργία.
 
Κατά συνέπεια, η πλήρης λειτουργία του είναι απόλυτα επιβεβλημένη και μπορεί να συνεχιστεί βάσει της παραγράφου 5 της παραπάνω υπουργικής απόφασης, όπου προβλέπεται ότι μπορεί να ορίζεται μικρότερος αριθμός μαθητών με απόφαση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης, όταν πρόκειται για νησιωτικές και παραμεθόριες δυσπρόσιτες περιοχές.
 
Η βουλευτής υπογραμμίζει ότι, εκτός από την κατάθεση της Αναφοράς, θα προβεί και σε κάθε άλλη ενέργεια που απαιτείται, για τη συνέχιση της λειτουργίας όλων των Τομέων και των Ειδικοτήτων στο ΕΠΑ.Λ Μαντουδίου και την εύρυθμη λειτουργία τους.

Related Posts

Copyright © 2011-2024 perlepe.gr | Developed by Oceancube - Hosted by innoview.gr