Χαιρετισμός

Φίλες και Φίλοι,

Το δέσιμο και η αγάπη μου για τούτο τον τόπο καθώς και η διάθεση μου προσφοράς στα κοινά με οδήγησαν να τολμήσω ένα ακόμη βήμα, την συμμετοχή μου στην κοινή προσπάθεια για πραγμάτωση του οράματος για μια κοινωνία δικαιοσύνης ισότητας και αλληλεγγύης, από τη θέση της υποψήφιας στις βουλευτικές εκλογές του 2004.

Συνεχίζοντας την από τα φοιτητικά μου χρόνια προσήλωση στις δημοκρατικές αξίες και το αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης συμμετείχα ενεργά στην καθημερινή ζωή της Εύβοιας επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μου στον παράγοντα άνθρωπο και εντάχθηκα στο ΠΑΣΟΚ.

Έξω από τη δράση μου στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, ασχολήθηκα με τα κοινά και χάρις στην εμπιστοσύνη σας εκλέχτηκα μέλος της Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ αλλά και Νομαρχιακή Σύμβουλος την τετραετία 1988-1992.

Παράλληλα με την αποκέντρωση των Υπηρεσιών υγείας οι συνάδελφοί μου με επέλεξαν να τους αντιπροσωπεύσω στο ΠεΣΥΠ Στερεάς Ελλάδας όπου και μέχρι σήμερα υπηρετώ.

Σταδιακά με την συνεχή ( και συνεπή θέλω να πιστεύω) ενασχόλησή μου με τα κοινά, έγινα κοινωνός όλου του φάσματος της κοινωνικής , οικονομικής και πολιτιστικής ζωής της Εύβοιας, έτσι που οι σύντροφοί μου στο ΠΑΣΟΚ με υπέδειξαν και ο Πρόεδρος και η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος με συμπεριέλαβαν στο ψηφοδέλτιο του Νομού.

Αποδέχτηκα λοιπόν την εξαιρετικά τιμητική πρόταση, να συμμετέχω από μια νέα θέση στην προσπάθεια αυτή της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, της μεγάλης Δημοκρατικής Πανστρατιά, και θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου.

Έτσι απλά, θα μπορούσε κανείς τηλεγραφικά να σκιαγραφήσει το είναι μου που εκτιμώ ότι αποτελεί για τον καθένα που με γνωρίζει «ανοικτό βιβλίο».

Η ενότητα και η συμμετοχή όλων μας σ΄αυτό το νέο ξεκίνημα, θα διαμορφώσει τις συνθήκες για την διατήρηση όλων των κατακτήσεων που με θυσίες έχει ο ελληνικός Λαός . Τώρα είναι η ώρα του πολίτη, τώρα μπορούμε να σταθούμε δίπλα στα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματα που ταλαιπωρούν, ενοχλούν και πολλές φορές μας βασανίζουν προκαλώντας δίκαιη αγανάκτηση – μπορούμε πλέον, όχι μόνο γιατί έχουμε τη θέληση, αλλά κύρια γιατί έχουμε εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις και έχουμε τα μέσα αντιμετώπισής τους.

Κατερίνα ΠΕΡΛΕΠΕ – ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ

Copyright © 2011-2024 perlepe.gr | Developed by Oceancube - Hosted by innoview.gr