12/10/2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με Θέμα: «Πιστώσεις για κάλυψη απαραίτητων εκπαιδευτικών αναγκών στο Α.Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ζητά η κ. Περλεπέ».

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε ως αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου την επιστολή του Δ.Σ. του Συλλόγου Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Α.Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, με την οποία ζητείται να δοθούν οι πιστώσεις για προσλήψεις του απόλυτα απαραίτητου αριθμού εκπαιδευτικών στο ανώτατο αυτό εκπαιδευτικό ίδρυμα (μαζί με το παράρτημα Θηβών) αφού, με βάση αυτές που εγκρίθηκαν για το εκπαιδευτικό έτος 2011-2012, δεν μπορεί να εκπληρωθεί το εκπαιδευτικό έργο.
 
Συγκεκριμένα, και με βάση τα στοιχεία που παραθέτουν και οι εκπαιδευτικοίστην επιστολή τους, οι πιστώσεις που δόθηκαν στo Α.Τ.Ε.Ι Χαλκίδας για το έτος 2009-2010 κάλυπταν 170 διδάσκοντες πλήρους ωραρίου, οι πιστώσεις για το έτος 2010-2011 κάλυπταν 119 και για το τρέχον εκπαιδευτικό έτος και με δεδομένα την μεγάλη έλλειψη μόνιμου διδακτικού προσωπικού ( υπάρχουν τμήματα με μόλις 3 μόνιμα μέλη Ε.Π.) συμπεριλαμβανομένου του τμήματος των Θηβών, δόθηκαν πιστώσεις μόνο για 56 διδάσκοντες πλήρους ωραρίου.

Related Posts

Copyright © 2011-2024 perlepe.gr | Developed by Oceancube - Hosted by innoview.gr