06/09/2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με Θέμα: «Τη συνέχιση της λειτουργίας του ΙΚΑ σε Μαντούδι και Λίμνη, ζήτησε η κ. Περλεπέ».

Την Τρίτη 6/09/2011, η βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη συναντήθηκε στα γραφεία της Διοίκησης του ΙΚΑ, με τον υποδιοικητή κύριο Διονύση Πατσούρη, αρμόδιο για τις διοικητικές υπηρεσίες του ιδρύματος και συζήτησε μαζί του τα σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας των υπηρεσιών αυτών στο Νομό μας.
 
Η κ. Περλεπέ επισήμανε ότι έχει επανειλημμένα ζητήσει να ενισχυθεί το ΙΚΑ στο νομό μας με προσωπικό, αφού το υπάρχον εξακολουθεί να είναι ελάχιστο με τις ανάγκες που υπάρχουν, αλλά και με βάση τις κενές οργανικές θέσεις .
Όσον αφορά την σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση του ΙΚΑ στο Μαντούδι και στη Λίμνη η βουλευτής τόνισε ότι είναι αντίθετη στη κατάργηση ή τη συγχώνευση γιατί η περιοχή αντιμετωπίζει ήδη αυξημένα προβλήματα κι αυτό που χρειάζεται είναι η ενίσχυση των υπηρεσιών προς τον πολίτη.
 
Το μόνο ζήτημα για το οποίο δεσμεύτηκε ο υποδιοικητής είναι ότι, οι υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ θα παραμείνουν και  θα συνεχίσουν να παρέχονται  και  στη Λίμνη και στο Μαντούδι.
 
Ένα ακόμη θέμα που έθεσε η βουλευτής, είναι η υπαγωγή του ΙΚΑ Καρύστου στο υποκατάστημα του Αλιβερίου. Το παράρτημα στην Κάρυστο υπάγεται στο ΙΚΑ Ραφήνας και η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται και οι ίδιοι να μεταβούν εκεί για τις υποθέσεις τους.
 
Ο υποδιοικητής δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το ζήτημα αυτό για να υπαχθεί και να ανήκει το ΙΚΑ Καρύστου στο Αλιβέρι.

Related Posts

Copyright © 2011-2024 perlepe.gr | Developed by Oceancube - Hosted by innoview.gr