01/09/2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με Θέμα: «Δήλωση της κ. Περλεπέ για την επιστολή της κ. Καφαντάρη στον Πρωθυπουργό».

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη,  σε δήλωσή της σχετικά με την επιστολή που απηύθυνε προς τον Πρωθυπουργό η πρώην Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κυρία Βάσω Καφαντάρη, αναφέρει:
 
«Προκαλεί κατ’ αρχήν έκπληξη το γεγονός ότι, για πρώτη φορά από συστάσεως του Ε.Σ.Υ. μέχρι σήμερα, διοικητής Νοσοκομείου καταγγέλλει την απομάκρυνσή του και καταφέρεται  εναντίον όλων γι’ αυτό, από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έως και τους συνδικαλιστές εργαζομένους του Νοσοκομείου.
H αντίδραση αυτή προκαλεί τουλάχιστον λύπη και δεν δικαιολογείται από την πικρία που μπορεί να αισθανθεί κάποιος, για την αντικατάστασή του από τη θέση όπου είχε τοποθετηθεί.
 
Επειδή στην εν λόγω επιστολή μεταξύ όλων που καταγγέλλονται περιλαμβάνεται και η “τοπική βουλευτής”, θέλω να υπενθυμίσω ότι,  αφ’ ενός, οι επιλογές των  διοικητών των Νοσοκομείων γίνονται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αφετέρου, και σε ότι με αφορά, το μέλημά μου ήταν και είναι πάντα η συνεργασία όλων των εργαζομένων,  στην κατεύθυνση της παροχής όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών υγείας από το Νοσοκομείο Χαλκίδας.
 
Αυτό το στόχο υπηρέτησα ως γιατρός επί 19 χρόνια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά και ως συνδικαλίστρια στο χώρο των Υγειονομικών. Το ίδιο στόχο υπηρετώ και τα 7 χρόνια που είμαι βουλευτής στο Νομό μας.
 
Γι αυτό αισθάνομαι ότι οι καταγγελίες που απορρέουν από την απώλεια μιας θέσης και από την πικρία που συνοδεύει για κάποιους ένα τέτοιο γεγονός, δεν με αγγίζουν».

Related Posts

Copyright © 2011-2024 perlepe.gr | Developed by Oceancube - Hosted by innoview.gr