18-7-2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Νίκο Σηφουνάκη η κ. Περλεπέ, για τη Συνοικία Η΄ της Χαλκίδας»

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου, η  βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ -Σηφουνάκη, μετέβη για άλλη μια φορά στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για το θέμα της πολεοδομικής Μελέτης  Αναθεώρησης σχεδίου πόλης Χαλκίδας  στη συνοικία Η΄ και είχε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό κύριο Νίκο Σηφουνάκη, παρουσία των αρμόδιων  υπηρεσιακών παραγόντων.

Η βουλευτής που παρακολουθεί συνεχώς και στενά την πορεία του ζητήματος αυτού, όπως και  σε πρόσφατη επίσκεψή της στο Υπουργείο πριν μερικές  εβδομάδες έτσι και την Πέμπτη, ζήτησε  να επιταχυνθούν ακόμα περισσότερο οι διαδικασίες και να τελειώσει η Αναθεώρηση το συντομότερο δυνατό.

Όπως  δεσμεύτηκε  η αρμόδια υπηρεσία, αυτό το μήνα θα ολοκληρωθούν οι συναντήσεις της Μηχανικού – υπαλλήλου του ΥΠΕΚΑ, που έχει αναλάβει και ασχολείται αποκλειστικά με το σχετικό φάκελλο, με τον Μηχανικό του Δήμου Χαλκιδέων, για να επιλυθεί κάθε εκκρεμότητα που υπάρχει στο Σχέδιο, ώστε τον Σεπτέμβριο  να περάσει από το Συμβούλιο Χωροταξίας Οικισμού και Περιβάλλοντος  (ΣΧΟΠ).

Related Posts

Copyright © 2011-2021 perlepe.gr | Developed by Oceancube - Hosted by innoview.gr