06/12/2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με Θέμα: «Την ικανοποίησή της εξέφρασε η κ. Περλεπέ για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας».

Σε συνάντηση που έλαβε χώρα σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στο Υπουργείο Ανάπτυξης στην οποία συμμετείχαν οι κ.κ. Υπουργοί, Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, με τους Υφυπουργούς των ως άνω Υπουργείων αντίστοιχα, κ.κ. Θάνο Μωραϊτη και Μιχάλη Τιμοσίδη, συζητήθηκε μεταξύ άλλων και η χρηματοδότηση του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας και αποφασίστηκε αυτή να γίνει ως εξής:
 
Από το Π.Ε.Π. θα δοθούν 22 εκατομμύρια Ευρώ, από το ΕΣΠΑ του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και σε συνεννόηση με τον Υπουργό κ. Μ. Βορίδη 7,7 εκατομμύρια Ευρώ και όσα υπολείπονται έως το συνολικό ποσό των 69 εκατομμυρίων  Ευρώ που απαιτούνται για το έργο, αυτά θα δοθούν από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μέσα  στα επόμενα 4 χρόνια, με την απόδοση ¼ του ποσού αυτού κάθε χρόνο.
 
Mετά απ’ αυτή την απόφαση των συναρμοδίων Υπουργών, η κυρία Περλεπέ σε δηλώσεις της εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξασφάλιση των χρημάτων που απαιτούνται για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, τονίζοντας παράλληλα ότι διαψεύδονται οι κασσάνδρες που αμφισβητούσαν την δυνατότητα εξεύρεσης των πόρων για το μεγάλο αυτό έργο στο Νομό μας.

Related Posts

Copyright © 2011-2024 perlepe.gr | Developed by Oceancube - Hosted by innoview.gr