ΑΡΘΡΟ της Βουλευτού για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» στις 16/03/2012

Στην πιο κρίσιμη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του και εν μέσω της βαθιάς κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα, τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος ψηφίζουν στις 18 του Μάρτη για τον νέο Πρόεδρο και αρχηγό του κόμματος.
 
Ενόψει των σοβαρών εξελίξεων που ακολουθούν, με τις εθνικές εκλογές ως την πρώτη μεγάλη μάχη που θα καθορίσει την πορεία του τόπου, δήλωσα από την πρώτη στιγμή που τέθηκε ζήτημα υποψηφιοτήτων τη στήριξή μου στον Βαγγέλη Βενιζέλο και υπόγραψα σχετικό κείμενο υποστήριξής του μαζί με άλλους συναδέλφους μου βουλευτές και κομματικά στελέχη.
 
Θεωρώ ότι, η ανάδειξη του Βαγγέλη Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το κίνημά μας και για τη σταθεροποίηση της πορείας της χώρας.
 
Όσον αφορά το κόμμα μας, ο Β. Βενιζέλος με την πορεία του μέχρι τώρα, έχει αποδείξει ξεκάθαρα τη σταθερή του πίστη στην ενότητα που είναι κατά τη γνώμη μου το μείζον πρόταγμα για τη συλλογική μας οντότητα ως πολιτικού οργανισμού, πρόταγμα που επίσης απαιτούν σε όλους τους τόνους τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
 
Με βάση τις από καιρού εκφρασμένες θέσεις του τις οποίες ανέπτυξε ακόμα πιο ειδικά στο εθνικό συμβούλιο του περασμένου σαββατοκύριακου, ο πολιτικός στόχος που θέτει για το κίνημά μας και που με βρίσκει σύμφωνη, είναι η διασφάλιση ενός κόμματος αυστηρού με τον εαυτό του, χωρίς γραφειοκρατία ή λαϊκισμό, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ένα κόμμα αυτονόητα προοδευτικό.
 
Σε ό, τι αφορά δε τις δυνατότητες που πρέπει να έχει ο αρχηγός ενός κόμματος εξουσίας όπως είναι το ΠΑΣΟΚ, ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει επίσης αποδείξει ότι τέτοιες δυνατότητες διαθέτει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό και το έχει αποδείξει επανειλημμένα.  
 
Στα πιο κρίσιμα ίσως καθήκοντα που ανέλαβε μέχρι τώρα, δηλαδή στα καθήκοντα του Υπουργού των Οικονομικών, έδωσε και κέρδισε την πιο δύσκολη μάχη με απόλυτη επιτυχία. Γι’ αυτό πιστεύω ότι ως νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαθέτει όλα τα εχέγγυα ώστε να ασκήσει στιβαρή και αποτελεσματική ηγεσία τόσο σε ότι αφορά το κόμμα μας, όσο και τη διακυβέρνηση της χώρας.
 
Με αυτές τις επιγραμματικά διατυπωμένες σκέψεις, στηρίζω τον Βαγγέλη Βενιζέλο και πιστεύω ότι μαζί με όλα τα υπόλοιπα άξια στελέχη του κόμματος, το κόμμα αλλά και η χώρα θα οδηγηθούν στη νέα εποχή που όλοι προσδοκούμε και που όλοι έχουμε ανάγκη.

Related Posts

Copyright © 2011-2024 perlepe.gr | Developed by Oceancube - Hosted by innoview.gr